onsdag 5 december 2012

Snömys!

Jag vet att jag har använt ordet "mys" typ 2000 gånger idag, men jag kan inte rå för det. Det ÄR mysigt med såhär mycket snö. Ja, jag vet att bilar kör i diket, inga bussar går och tågen står still på spåren. Ja, jag vet att folk svär för att de måste skotta fram bilen och skrapa rutorna med stelfrusna fingrar och snö innanför lågskorna. Ja, jag vet att vardagen blir helt upp och ner för de flesta. Möten ställs in, folk kommer inte till jobbet, bilbesiktningar blir inte av, barnen kommer inte till skolan eller dagis. MEN det är MYSIGT och lite häftigt att bli påmind att vi inte kan bestämma över Moder Jord och naturen. Den gör precis som den vill ändå. 

Min dag blev inte alls som den var tänkt, men det gör inte så mycket. Det behövs paus ibland från ekorrhjulet. En stund att stanna upp och bara vara. Tänka efter. 

Idag har jag tänkt. Medan jag skottade snö och puttade loss bilar som skulle någonstans tänkte jag på livet och vad det är värt. Kanske att jag kom fram till något..... 

PS. Waxholmsbåten går dock enligt tidtabell, det är ju positivt!

6 kommentarer:

 1. Mycket trevlig film. Snyggt med snön för fönstret. Du kanske skulle fixa någon slags snöstyltor till hunden;)

  SvaraRadera
 2. Hahaha! Ja, det kanske vore något! :)

  SvaraRadera
 3. Håller helt med. Det är riktigt mysigt med snön och mysigt när naturen bestämmer vilkoren.

  SvaraRadera
 4. Oj, vad mycket snö! HÄRLIGT!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.