tisdag 11 december 2012

Träningsvärk och glädje

Kan för mitt liv inte förstå hur i helskotta jag kan vara så STEL i precis varenda muskel sedan gårdagens längdskidåkning? Kanske kan det bero på att jag inte tränat asmycket den här hösten, eller så beror det på att längdskidåkarmusklerna inte riktigt vaknat ur sin sommardvala??? Möjligtvis kan det också bero på att jag totalt glömde bort att stretcha igår.... Svaret lär vi aldrig få veta. Hoppas att det värsta gått över tills imorgon då jag ska skotta fram min bil ur snödrivorna innan jag ska till mina mycket viktiga (?) möten....

Men är det inte lite skönt med träningsvärk? Jag blir lite glad av det ändå...??!

2 kommentarer:

 1. Klar man blir glad av träningsvärk!
  Smärta är en högre form av njutning!?
  Nja kanske inte men kroppen blir glad av endorfinerna som kickar in efter träning.
  Fortfarande inte testat kettlebells??
  Det är träning det!
  Imorgon 121212! Luciavaka in the woods.
  /Kapten Jägarsnus

  SvaraRadera
 2. Det här med inomhusträning är inte min grej, jag behöver den friska luften ute i min träning, så det där med kettlebells får nog vänta ett bra tag till. Var kör ni luciavakan?

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.