torsdag 13 december 2012

Två andra roliga saker...

...hände igår också. Men jag var för uppe i varv för att sansa mig och berätta om det igår kväll efter min skidskytte-eufori.

Först blev jag kontaktad av Visit Sweden igen som skrev om 52 adventures på sin blogg Outdoor Academy in Sweden för ett tag sedan. De ska nu göra ett socialt "Best of"-magasin i digital form för 2012 och vill ha med 52 adventures där! So-Mag kallas det och sprids till utlandet bland annat. Kul tycker jag och att det är bra marknadsföring är ju ett plus. Så nu ska jag bara knåpa ihop lite text åt dem. Har ju hela helgen på mig!

Det andra roliga som hände var lite små-bisarrt men summa kardemumma känner jag mig hedrad. Området jag bor i är en nedlagd militär förläggning. Flera hus står tomma, men tanken är att de successivt ska renoveras och byggas om till lägenheter. Idag blev jag uppringd av White arkitekter som undrade om jag kunde ge några tips på hur man designar lägenheter för aktiva människor!??!! De hade kikat på min blogg och tyckt att skidfilmen såg härlig ut från vår premiär i helgen här på ön.... (Hahaha)
Några av husen ska bli hyresrätter och ska försöka locka yngre och aktiva människor hit och de undrade om jag hade några tips helt enkelt. Klart som fanken jag hade! Jag slog på stort och tyckte att de kunde bygga kajakförvaring i taket på lägenheterna, biorum under sovloftet och klättervägg i trapphusen?!? Det var väl inte så mycket begärt? Om sisådär 2-3 år får vi se om mina idéer fick fäste! Hoppas!

Undrar om jag nu kan skriva till på mitt visitkort: "Äventyrslägenhetsdesigner"?? Eller kanske "friluftsarkitekt"??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.