torsdag 17 maj 2012

Fan också


Äventyrshunden kräktes blod i natt och är nu inlagd på Uppsala djursjukhus. Det var inte det här han och jag skulle göra idag. Vi skulle ju cykelmysa längs upplandsleden hela helgen. Nu är det faktiskt inget roligt längre. Snart lägger jag ner expedition 52. Allt känns jävligt pissigt just nu. Och så är jag väldigt orolig för min bästa äventyrskompis.6 kommentarer:

 1. Åh, stackars stackars äventyrshunden! Hoppas veterinärerna hittar vad som felas honom o kan bota snabbt. Expedition 52 finns ju kvar o kan omstartas när äventyrskompisen mår fint igen... Vi skickar massa läkeenergi här från Vikhyllan! Kram Anna Simon Tuva

  SvaraRadera
 2. Tack kära Anna!

  Och jag vill gärna prata "live" med dig snart, jag är så nyfiken på allt!

  SvaraRadera
 3. Men usch så jobbigt. Hoppas allt går bra med hunden!

  SvaraRadera
 4. Tack tack, det hoppas jag med!

  SvaraRadera
 5. Fan va tråkigt!!
  Team jägarsnus skickar Bamse kramar till den underbara diesel och dig naturligtvis!!
  Hoppas på snart tillfrisknande!
  / kapten jägarsnus

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.