tisdag 22 maj 2012

Sommarbröllop i fjällen

Näääe, det är inte mitt eget bröllop alltså, utan Anna och Jerrys, som går av stapeln i augusti i Åre. Det kommer bli en kanonkul happening! Tror det blir lite som sist vi var på bröllop i Åre, då Martina och Björn gifte sig i februari 2011. Bröllopsgästerna kommer dit några dagar tidigare än själva vigseln ska äga rum och liksom hänger. Umgås och göra roliga saker ihop. Klättrar, vandrar och kanske provar på skärmflyg. Så att när väl Dagen D infaller så känner man alla och det blir en hejdundrande kul fest! Känns som om att det är så det funkar om man gifter sig i Åre..! Nu väntar vi bara på att Anna och Simon också ska gifta sig, helst då på hösten i Åre, så har vi nästan betat av alla årstider bröllopsvis i Årefjällen!

Lillasyster och jag shoppade iallafall tyg igår till klänningen som ska bäras på Åres roligaste sommarbröllop. (Det är så praktiskt att ha en Lillasyster som är skräddare.) Det blir en turkos historia och jag har fått stränga order att inte ha t-shirtbränna då det är dags för bröllopsfest.

Vad tror ni, kan det här passa mig? 

2 kommentarer:

 1. Då får du köra din äventyr i linne! Ja du, höstbröllop säger du...? Vore fint med sprakande färger, spegelblank sjö o hög blå himmel ;) vi får väl se, vi får väl se!
  Turkost är en väldigt fin färg o det ska bli spännande att se klänningen, den du hade på vnterbröllopet var kanonsnygg, din syrra är väldigt duktig!
  Ha en fortsatt fin kväll efter härliga turen i er lilla båt!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hihihi! Känn ingen press Anna om bröllopet! ;) Frågan är vem vi ska lura att ha ett vårbröllop i Åre?? :)
  Tack för komplimangen om vinterklänningen, jo min Lillasyster är jätteduktig! Egentligen har jag ingen aning om hur denna turkosa klänning kommer se ut, men jag litar på henne att det blir bra!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.