tisdag 15 maj 2012

Succén med hundvandring tillbaka i höst!


Hundvandring i skärgårdenI höst erbjuder Hundreda och 52 adventures återigen hundvandring. Denna gång vandrar vi i skärgården med utsikt över hav och klippor i sprakande höstfärger. Temat för vandringen är ”nos” då vi koncentrerar oss på att aktivera just nosen hos våra hundar. Få tips och idéer om hur du kan piffa till vardagspromenaden med nyttiga och roliga övningar som aktiverar din hund ordentligt. Passa på att kombinera den härliga känslan av att vara ute i naturen med en lärorik stund för dig och din hund. Välkommen att umgås och ”prata hund” med likasinnade! Under vandringen tar vi en välbehövlig paus i det gröna då vi äter vår medhavda matsäck. Alla deltagare får en ”doggie bag” med sig hem med godsaker och leksaker till hunden, samt rabattcheck hos Petdesign. Välkomna!

Datum: lördag 15 september

Tid: 10.00-16.00

Pris: 555 kr

Plats: Rindö, Stockholms skärgård

Anmälan: Görs genom att skicka ett mail till info@52adventures.se med ditt och hundens namn, mailadress och telefonnummer.

Turen i samarbete med Petdesign2 kommentarer:

  1. Om man anmäler sig nu, när betalar man då?
    mvh

    SvaraRadera
  2. Hej, kul att du vill följa med på hundvandring! Om du anmäler dig nu så betalar du anmälningsavgiften på 200 kr inom 10 dagar räknat från den dagen du anmäler dig. Resterande belopp på 355 kr betalas in senast 14 dagar innan vandringstillfället. Det vill säga den 1 september ska hela beloppet finnas på 52 adventures konto.
    Välkommen med din anmälan! :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.