onsdag 30 maj 2012

Uppdaterad äventyrsplan

Ni som har lite koll på kalendern som syns till vänster på bloggen har kanske märkt att det flyttas om en hel del där med jämna mellanrum. Det blir så, när det så kallade livet kommer emellan. Senast idag skedde en posititv  omplanering. Det verkar som om det blir paddling i Luleå skärgård iallafall trots allt....
2 kommentarer:

  1. Bäckarna är fyllda till brädden... Ingen bäck-paddling på schemat, ser jag. Kan i alla fall varmt rekommendera det i vårfloderna :) Få se om jag tar mig ut själv, då det inte är så många i Arvidsjaur som har kajak och kan följa... Ha så gott i skärgården!

    SvaraRadera
  2. Det låter härligt med vårflodskajak! :) Hoppas att du tar dig ut! :)

    Bäckpaddling är något jag kanske borde prova... Jag har en tanke om en tur jag vill göra, men det får bli nästa år kanske! Allt gott!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.