lördag 19 maj 2012

Nästa morgondag...

...hoppas jag blir bättre än den här. Jag hade hoppats få hem min Äventyrshund och att jag skulle få svar... Diesel är inte hemma och jag vet inte om jag blivit något klokare på de "svar" som veterinären ger. Proverna för njurarna verkar iallafall visa att de funkar som de ska. Så de verkar vara något med tarmen. Mer än så vet jag inte. Eller är det bara att jag har ludd i öronen och grus i ögonen som gör att jag inte förstår eller tar in vad som sägs mig...?

Jag hade sett fram emot hela dagen idag att jag skulle få hämta min lille trasselsudd ikväll, det kändes som om han var på G liksom. Så för att skingra tankarna tills jag skulle få besked har jag faktiskt smygcyklat på Expedition 52. Jag var tvungen att göra något annat än att stirra på telefonen. Men säg inget till Äventyrshunden att jag cyklade utan honom....

Det blev 2,5 mil från Fjällnora och halvvägs till Knutby. Riktigt fint bitvis och riktigt förjävligt några sträckor. Men mer om det senare när jag inte är så trött och har huvudet fullt av Äventyrshundens väl och ve.

6 kommentarer:

 1. Tråkigt att höra.
  Hoppas på att äventyrshunden snart får spring i benen!
  /Sebbe

  SvaraRadera
 2. Tack Sebbe! Det hoppas jag med!:)

  SvaraRadera
 3. Bor du i krokarna? Jag har lantställe inte långt från Knutby och brukar besöka Fjällnora ibland. Fina trakter!! Hoppas din hund blir bra snart. :-)

  SvaraRadera
 4. Tack Linda för krya-hälsningarna!

  Njae, jag bor inte i krokarna längre. Jag bodde i Uppsala tills för ett halvår sedan och då hängde jag och hunden mycket i Fjällnora. Det är jättefint där omkring! Du får hålla utkik efter mig nästa etapp jag cyklar då jag passerar Knutby!

  SvaraRadera
 5. Håller tummarna för att du snart får hem din älskling igen!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.