tisdag 10 juli 2012

Den första paddlingsetappen

Den första etappen med kajak blev alltså egentligen den andra sträckan. Jag har inte kunnat heller haft på någon GPS för att mäta sträckan jag paddlat. Vilket i sig är rätt skönt att bara paddla tills orken tryter eller en mysig ö dyker upp. Min GPS sitter i mobilen och jag vill gärna ha kvar batteri i telefonen om jag måste ringa SOS-samtal av någon anledning. En dag med GPS bränner batteriet som vi alla vet med så kallade "Smart phones". Så jag har försökt att uppskatta längden med hjälp av Eniros mätsystem. Ungefär 11 mils paddling tror jag att det blidde. Sträckan ser ni nedan. 

Från Öregrund till Ängsö. 

Dessutom så resulterade denna sträcka i ett besök i årets första nationalpark! Ängsö!

2 kommentarer:

  1. Jaså du började i vårt paradis!! Vi kanske kan ta emot dig om du kör etapp ett nästa gång. Låter för övrigt som en bra paddelstart. Lycka till med resten!
    / Jägarsnusarna på väg till fjälls

    SvaraRadera
  2. Jo, det blidde så! Jag ser fram emot besök nästa gång jag har vägarna förbi! Hoppas ni får det gott i fjällen!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.