onsdag 11 juli 2012

Författarinna, jo jag tackar!

Jorå, då har man gått och kammat hem ett fett bok-kontrakt dårå! Calazo tycker att jag ska skriva en guidebok om Roslagsleden och det tycker väl jag med! Detta ska bli så himla roligt! En dröm som går i uppfyllelse! Kommer ni ihåg när jag outade min dröm på bloggen om att jag ville skriva en bok, ja visserligen en bok om 52-året, men va fan det här är bara början! En bok är alltid en bok!
Så i måndags började arbetet med att fota och vandra längs Roslagsleden. Första etappen från Danderyd till Karby dokumenterades under en svettig och myggattackerandes vandring och som fotomodell användes Sofia.
Sofia och jag träffades första gången för drygt ett år sedan när jag mountainbikade samma sträcka och nästan cyklade över henne och hennes hundar. Hon kunde ha blivit arg på mig, men istället började vi snacka, höll kontakten och är nu väldigt bra vänner. Och lite mer än ett år senare så ses vi igen på samma plats för att jag ska skriva en bok och hon ska vara med i den som fotomodell! Är inte det lustigt hur ödet tar sina vägar ibland?
Och det ännu mera lustiga är att jag älskar Calazos guideböcker, jag har nästan alla. Många turer har de inspirerat mig med. Och nu ska jag få skriva en egen titel i deras samling! Så fantastiskt roligt!

Snart finns en titel skriven av mig i denna serie! 

13 kommentarer:

 1. Du är så jäkla bra! Du är så jäkla bra! Hurra!
  Superdupergrattis!

  SvaraRadera
 2. Grattis till din första, blivande Best Seller!!! Jag är väldigt glad att vi krockade den där dagen i skogen!

  SvaraRadera
 3. Ja men grattis, och till hela familjen! Det är ju kanon.
  Håller med om att Calazoböckerna är ritkigt trevliga och du kommer inte bryta den trenden, det är jag säker på:)
  Vi kanske ses på banvallen en dag.

  SvaraRadera
 4. Jaaaa! Tjohooo!! Så kul och så bra du är :-)

  SvaraRadera
 5. Tack alla för gratulationerna!
  @Elina, Skriva om: Du är fett jäkla bra du med!
  @Sofia: Jag är också så himla glad att vi krockade!
  @Penélope: Håller med dig! :)
  @Kallebaatur: Tack för att du tror på mig! Och ja vi kanske ses på banvallen!
  @Marie: Riktigt kul, och du är väldans bra du med!

  SvaraRadera
 6. Fantastiskt roligt.
  Jag vill ha ett signerat exemplar! :-)

  SvaraRadera
 7. Haha, ska se vad jag kan ordna i den saken Sebbe! :)

  SvaraRadera
 8. Grattis Gika! Du är rätt person att skriva boken!

  SvaraRadera
 9. Grattis Gika! Härligt med delmål. Kör på det

  SvaraRadera
 10. GRATTIS =)

  Perfekt present till min man =)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.