måndag 9 juli 2012

Hemliga projekt och fotomodeller

Jag håller på med ett hemligt projekt. Eller det kommer att vara hemligt tills på onsdag ungefär. För det är så länge jag kommer att palla att knipa käft innan jag måste berätta här på bloggen.... 
Men iallafall, idag började arbetet med det hemliga projektet någonstans i närheten av Danderyd. Och det slumpade sig så att där bor Sofia. Så väldigt sent söndag kväll anlitades Sofia och hennes talanger inom fotomodellsyrket för just det här hemliga projektet. Måste säga att både Sofia och hennes hundar, Elsa och Reka, både var ytterst välkammade för att vara så tidigt på morgonen och skötte sig dessutom utmärkt inför fotografen. 

Glada miner i skogen

2 kommentarer:

  1. Tack för att jag fick följa med! :) Nu väntar jag bara på att anbuden om sjukt välbetalda modelljobb ska trilla in.

    SvaraRadera
  2. När som helst kompis, när som helst! :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.