tisdag 31 juli 2012

Plus och minus

Dagen minus:
 • Min fotograf bestämde sig för att åka och köpa sig en mountainbike på rea, så jag fick själv producera foton från sista etappen på Roslagsleden, vilket resulterade i ytterst få dugliga foton, om ens något. 
 • Förmiddagens gassande sol förbyttes i ett nafs till åskväder med tillhörande ösregn och hagelskur på eftermiddagen. Utan regnställ blev sista biten av etappen en väldans blöt och kall historia.
 • Äventyrshundens nyperforerade päls med fästingmedel, som inte får badas på tre dagar för att det ska verka mot de små krypen, var så att säga "badad" efter den omilda regnskuren och medlet är därmed obrukbart. Bara att ta fram fästingtången igen och börja plocka. 
 • Jag har eventuellt pajat fotografens kamera i och med skyfallet jag så plötsligt hamnade i. 
 • Jag avslutade dagen med en punktering på höger bakdäck på Äventysbilen. 

Bertil piffar upp Äventyrsbilen


Dagens plus: 
 • Min fotograf gjorde ett kap och verkar nöjd med sin nya hoj. 
 • Efter regn kommer solsken och med en blålila åskhimmel blir det mäktiga bilder.
 • Äventyrshundens päls kanske mår bäst utan gift ändå...
 • Min fotograf verkar tycka om mig trots att jag är oförsiktig med hans kameragrejer
 • Vaktmästare Bertil på Roslagens sjöfartsmuseum är inte bara trevlig att prata med, han har dessutom domkraft, fälgkors och luftpump till hands när man som bäst behöver det! 


3 kommentarer:

 1. Aj, vilken dag. Bra att det mesta verkar rett upp sig.

  SvaraRadera
 2. vi träffade dig på vägen (simon och ida) synd på kameran efter alla foton =)... vi fick hänga i ombyteshytten vid rådasjön under åskan och haglet.

  SvaraRadera
 3. @Camilla: Det mesta brukar ju göra det som tur är! :)

  @Simon och Ida: Vad kul att ni hittade hit! Och tusen tack för att jag fick fota er! Blev några bra bilder trots allt! Jag undrade just hur det gick för er i skyfallet, men så bra att ombyteshytten räddade er från det värsta! Hoppas att ni hade en bra vandring trots allt! :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.