söndag 22 juli 2012

Och så en liten film från kajakstrapatsen


Nix, jag filmade/fotade inte något när jag höll på att dö i tre-metersvågorna. Utan filmen är från de lugnare delarna av den korta kajaksemestern....

4 kommentarer:

 1. Sådär lugnt, fridfullt och vackert ska det vara! My cup of tea, ser riktigt härligt ut!

  SvaraRadera
 2. Precis, lite mer min melodi med stilla vatten än tremetersvågor....:)

  SvaraRadera
 3. Så mysigt det ser ut. Häftigt att paddla med äventyrshunden på kajaken. Sitter han alltid helt lugnt kvar?

  SvaraRadera
 4. Ja, han sitter lugnt i mitt knä. Sitter upp eller ligger ner. Och inte ens en simmande mink kan rubba hans lugn. Är det riktigt lugnt på vattnet sitter han på främre packluckan och vädrar med nosen! Enda gången han inte är lugn är när jag inte är det, typ när vi paddlar i 3-metersvågor. Men då blir han mest orolig och vill pussa på mig för att lugna ner mig.. Inte så att han sprattlar runt... Han har förstått att på kajaken ska man vara lugn.. :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.