fredag 27 juli 2012

OS-start!

Sportnörd som jag är så har jag följande veckor ett stort dilemma.... OS börjar idag och jag älskar OS, men jag älskar också att vara ute.... Världens största evenemang och bara massa sport på TV dagarna i ända! Me like! Hur fantastiskt är inte det? Frågan är hur jag ska kunna kolla på all sport-TV och samtidigt vara ute? Någon som har någon bra lösning?


PS. Min Lillasyster har tagit det hela ett steg längre, hon ska vara I LONDON och titta på sport live! Gissa om det är en Storasyster som är liiiiite avundsjuk?!!

2 kommentarer:

  1. Spela in all sport som sänds på tv och titta sedan med snabbspolning efter att du varit ute på äventyr. Sova får du göra en annan vecka!

    SvaraRadera
  2. Det var inte en så dum idé....! :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.