söndag 29 juli 2012

Förhandstitt

På vilodagen hanns det med en hel del så här med facit i hand... Klänningen till Åre(t)s sommarbröllop är nu inprovad och nästan klar. Lillasyster ska göra det sista ändringarna i veckan innan stassen är färdig. Vill ni se en liten sneakpeak? Okej, här kommer baksidan.

Snyggt med matchande strumpor!!

3 kommentarer:

  1. Åh, vad fin den ser ut! Ja, klart man måste vara matchmaker ;) Turkos är tydligen sommarens färg!

    SvaraRadera
  2. Japp, turkos verkar vara färgen som gäller! Min Lillasyster är en fena på att sy fina klänningar till mig. Och jag vet inte hur hon gör det, för allt jag säger är typ: "jag vill inte ha en vanlig traditionell skärning" och så vips har hon hittat på något som passar mig! :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.