måndag 23 juli 2012

Spännande möten längs vägen

Förr-förra veckan när det vandrades på Roslagsleden träffade vi på en hel bunt med roliga och trevliga människor. Till exempel så sprang vi ikapp Linda och Linus som var ute och vandrade för första gången. De hade klivit ut utanför ytterdörren hemma i Täby och var på väg till Lindas föräldrars landställe utanför Penningby. Linda bar på 20 kg i ryggsäcken och Linus på 25, men de var lika glada för det! Vi skickade fram Äventyrshunden och vips hade vi fått två fotomodeller till guideboken! Inte hade väl de räknat med att en paparazzi skulle lura i buskarna på deras första vandring....!

Äventyrshunden charmar de flesta, även Linda och Linus!
Foto: Tomas Almbo

Vi träffade även Hanna som var ute och mountainbikade på Roslagsleden, precis som jag gjorde förra året då jag rev av hela leden på några helger. Vi fångade in henne när hon satt och vilade på Löttingekullen med en bok och termoskopp i handen. Det såg så fridfullt ut att jag var tvungen att störa henne lite. Det visade sig att hon hade läst ett reportage i Utemagasinet om någon tjej som hade cyklat Roslagsleden förra året och nu var hon sugen att testa på själv. Döm om hennes förvåning när hon insåg att hon pratade med just den tjejen som hade inspirerat henne! Jag tror vi blev lika glada båda två! Jag blev så himla, himla glad och lycklig att jag lyckats inspirera någon att ta sig ut i naturen! Snacka om direkt feedback! Tack Hanna, du gjorde min dag! 

Nyblivna mountainbike-cyklisten Hanna
kunde också tänka sig att vara fotomodell till guideboken!
Foto: Tomas Almbo

När vi vandrade genom Norrtälje var det American Car Show och fullt pådrag i stan. Vi stötte ihop med Jessica som visade upp sin blankpolerade Ford Fairline -56 för oss. Jessica hade åkt ända från Östhammar  för att få vara med om den här upplevelsen. Och jag kan sannerligen rekommendera den här bilshowen, vilken härlig stämning! 

Hoppas Jessica vann "bästa bil",
för hennes var helt klart den läckraste!
Foto: Tomas Almbo

Undrar vilka spännande och intressanta människor jag kommer få träffa den här veckan? 

2 kommentarer:

  1. Ja det var verkligen en förvåning och megastor lycka att stöta på DIG där ute! Haha så skumt livet kan vara ibland! Vill bara inflika också att namnet var Hanna, inte Anna, men kan tänka mig att det var svårt att förstå vad jag sa mitt i yran!
    Du gjorde lugnt min dag också! :)

    SvaraRadera
  2. Oj, ber djupast om ursäkt för att jag uppfattat namnet fel. Blogginlägget är ändrat så att rätt namn uppträder! Hoppas att det gick bra med din mountainbikecykling! :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.