söndag 1 juli 2012

Till havs!

Imorgon beger jag mig ut på den första sträckan med kajak på Expediton 52. Någonstans i Älvkarleby ska jag lägga i och sen får vi se hur långt jag kommer. En veckas paddling blir första etappen. Med mig har jag Äventyrshunden! Äntligen är vi ett team igen! Jag är lite nervös för den första sträckan eftersom den går mestadels med öppet hav på babord sida. Det vill till att det inte blåser mycket när jag ska paddla den här sträckan eftersom jag inte har optimal paddelställning med Äventyrshunden i knät. Möjligtvis blir det till att paddla nätter och tidiga morgnar när vinden brukar hålla sig i skinnet. Vi får se. Men lite nervigt är det minsann.

Ikväll har jag packat i flera timmar, hoppas att jag fått med allt.. Gulp... Äventyrshunden tog fram det han tyckte var viktigast, expeditionsräven och fribban!

Packat och klart! 

Jag får se hur mycket jag kan uppdatera bloggen.. Jag lovar inga underverk, om en vecka är jag tillbaka och då får ni åtminstone veta alla smaskiga detaljer! Tills dess, ut och njut!

5 kommentarer:

 1. Lycka till! Jag håller tummarna för fint väder!

  SvaraRadera
 2. Tjoho, vad kul att du får sällis igen! Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Ha det så skönt

  SvaraRadera
 4. Haha, vad gullig han är, Äventyrshunden. Ha det så skönt, håller tummarna för att vädret blir bra!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.