söndag 24 juni 2012

Film från Upplandsleden


Jag hade ju som mål att ta ett foto på mig själv cyklandes på de sista etapperna på Upplandsleden. 
Det lyckades jag med
Men när jag kände att det var avklarat ville jag vidareutveckla mina mål, för att överträffa mig själv. Så därför skapade jag även en liten film från etapp 6 och 7. Men egentligen beskriver den vilken etapp som helst på Upplandsleden. 

Jag vill poängtera att IT-teknikern INTE är inblandad i filmen överhuvudtaget, så som fallet brukar vara när det kommer till film på den här bloggen.  IT-teknikern är i USA och har inget som helst med den här filmen att göra. Det här är Äventyrerskans verk rakt igenom. Tror bannemej jag ska byta karriär och bli filmproducent istället..?!

10 kommentarer:

 1. Grymt! Tror inte du behöver redigeringshjälp längre!

  SvaraRadera
 2. Jorå, det behöver jag! Det är långt kvar till din måstarklass! :)

  SvaraRadera
 3. Instämmer i kören. Superbra!!!

  SvaraRadera
 4. Får väl passa på och tacka dig Barbro, som hjälpte till med de avslutande fotona i filmen!

  SvaraRadera
 5. Hahaha! Gunnika Spielberg! Fullständigt briljant! :)

  SvaraRadera
 6. Fantastisk film, Gunnika! :D

  SvaraRadera
 7. Tusen tack, Penélope! Det var väldigt roligt att göra den! :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.