onsdag 6 juni 2012

Jag måste bara berätta!

Jo alltså, jag har varit på Blå Jungfrun idag, men det var inte det jag ville berätta. Det vet ni ju redan.
Utan jag vill berätta om ett mail som jag fick idag. Ett väldigt långt mail. Ett väldigt härligt mail. Som gjorde mig själaglad! Det är en tjej som skriver till mig och berättar att hon har inspirerats av mina äventyr med hunden och beskriver att hon tappat bort det här med att bara vara ute i naturen. Andra måsten har kommit emellan...  Men nu ska hon ge sig ut på äventyr, hela Roslagsleden ska vandras! I mitten på juni bär det av på första sträckan. Jag ser fram emot att få statusuppdateringar från henne för att höra hur det går! Tack för ditt inspirerande mail! Och tack för att du ville dela med dig till mig! Stort lycka till på ditt Roslagsäventyr!

Det är så härligt när ni skriver till mig och berättar om era egna äventyrsplaner, det gör mig så glad! Det glädjer mig också att mitt budskap har gått fram, det behöver inte vara superextremt och asjobbigt, utan det handlar om att BARA VARA UTE I NATUREN! Heja heja, alla ni som fattat grejen! :) UT OCH NJUT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.