fredag 15 juni 2012

Målet för helgen...

.... är att försöka ta ett foto på mig själv när jag faktiskt CYKLAR! Hihihi... Det kan faktiskt bli hur svårt som helst... Tittade genom fotona från Expeditionen hittills och det är inte många som jag sitter på cykeln och trampar... Två små ynka foton...


Här ser det ju riktigt härligt ut ju! 

Nämen, en bild på både Äventyrshunden
och Äventyrerskan  trampandes på cykeln! 

Detta dåliga foto-resutlat kommer sig av av flera olika anledningar... 

1. Andel cykling: Tiden som jag faktiskt sitter på cykeln och trampar är procentuellt mindre än den jag kånkar på hojen.

2. Resursfördelning: När man forcerar Upplandsleden med cykel som bihang går det åt mycket energi till att bara ta sig fram, därav det svala intresset att tänka kreativt och skapa vackra foton.

3. Uteblivande av fotograf: Äventyrshunden har av långvarig sjukdom och därav försvagad kondition och muskelstyrka uteblivit från alla etapper hittills utom den första. Därför ingen som kan hålla i kameran och faktiskt ta foton på mig trampandes på cykeln.

Men målet för helgen är alltså att trolla fram just ett cykeltrampande foto.
Dessutom så finns det en liten chans att jag kommer cykla klart alla etapper i helgen....
Vad tror ni? Kommer jag klara av den näst intill omöjliga uppgiften?

2 kommentarer:

  1. Det klarar du lätt!! Ser fram emot bilden! :)

    SvaraRadera
  2. Skönt att någon tror på mig! Bild kommer snart på en blogg nära dig! :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.