lördag 30 juni 2012

Finbesök i skärgården

Idag har jag haft äran att få besök av Chateaux Anna & Simon och numera även lilla prinsessan Tuva! Jag har ju hängt en hel del hos dem i Åre och idag var det alltså dax för mig att bjuda tillbaka lite. Men det gick ju åt skogen direkt när de prompt skulle bjuda mig på lunch på Ostmakeriet. Det enda jag egentligen fick bjuda på var trevligt sällskap och vacker vy över Stockholms skärgård. För Simon var det nog en rejäl nostalgi-tripp att komma hit igen, då han gjorde lumpen här 1996. I det hus som vi nu bor i!
En otroligt mysig dag har det varit! Tack kära vänner för besöket!

 Anna med prinsessan Tuva 


Tycker Tuva har en rätt skön sovstil
sådär på Simons arm

Rätt okej vy ändå! 

Hela familjen

4 kommentarer:

  1. Bästa familjen Larneby-Oest hos bästa Gika!! Nästa gång är jag med ;-) ha det fint!

    SvaraRadera
  2. Tack själv för fint sällskap o guidning på ön! Vi kommer tillbaks, vi lovar!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.