tisdag 19 juni 2012

Svärfars kartor

Min svärfar har ett gäng gamla kartor liggandes på landet. Jag har alltid tänkt att det är onödigt eftersom det inte är aktuella längre och därmed obrukbara. Men ack så fel jag hade. I helgen, när jag övernattade och allmänt servades på svärföräldrarnas lyxiga "pensionärspensionat" så togs kartorna fram. Och tamejtusan om inte de skrynkliga gamla arken kom till användning! För svärfar hittade en rolig sak som inte finns med på de nya kartorna. Och därmed hade svärfar sått ett litet frö hos mig inför nästa års äventyrande.... Spännande va!?! Ha, jag tänker inte avslöja något än.. Jag är ju mitt uppe i Expedition 52 ju, så ni får allt vänta och se! Den som stannar kvar på bloggen får veta vad som rör sig i äventyrerskans hjärna...

Den som letar, den finner!
Svärfar pekar ut nya äventyr åt mig...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.