söndag 22 januari 2012

52 adventures är en vinnare!

Det var ju lustigt att jag frågade om någon av er var en vinnare innan helgen ( i och med pannlampe-tävlingen) och så visar det sig att 52 adventures går och vinner! 52 adventures har blivit utsett till årets näräventyrsprojekt av ingen mindre än "Babs" Lindman! Det tackar jag för! :) Jag tycker det är jättekul att mitt projekt har blivit så uppmärksammat som det har blivit och att det verkar som om det är så många som har blivit inspirerade av mitt äventyrsår! Så ut och njut med er allihopa! Själv ska jag ut och njuta i min nya sovsäck! 
Den fina motiveringen lyder såhär:
Gunnika har satt upp som mål att på lediga helger under 2011 förverkliga sin äventyrslusta och nyfikenhet på olika friluftsaktiviteter i den svenska naturen. 
Gunnika har med sitt unika projekt spridit inspiration via hennes blogg, hemsida och flera uppmärksammade tidningsartiklar och radioinslag. 
Att sätta upp de här målen och att göra 52Adventure projektet har nog förändrat livet positivt både för Gunnika och för flera som följt hennes näräventyr och låtit sig inspireras.Gunnika får som tack för sitt näräventyrsprojekt 2011 en fin sovsäck från Husky i Eskilstuna.
2 kommentarer:

  1. Grattis, du är väl värd alla priser som går att vinna i din äventyrsbransch!!!
    Kram Anna

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.