söndag 22 januari 2012

Återträff

Idag har både äventyrshunden och äventyrerskan återsett en mycket trevlig bekantskap som först införskaffades på Helags i påskas. På det mäktiga berget sprang vi på Niklas med hans hund Buddha, och idag har vi äntligen återsetts! Det tog sin tid, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge eller hur var det nu igen..?! Buddha och äventyrshunden fann varann lika snabbt idag som sist de sågs på berget. Ett mycket roligt återseende som jag hoppas kommer bli fler av i framtiden! Och dessutom så blev det ju äntligen vinter också idag! :)

Roligt återseende i en vintrig skog! 

2 kommentarer:

  1. Grattis till utmärkelsen från Babs, Gunnika! Jag har följt dig lite sporadiskt under året men berättat om dig för många. Du har inspirerat många tror jag att "weekendäventyra". Har du något tips på en havsnära vårvandring vandring i Stockholmstrakten för en dag? Lycka till med 2012.

    SvaraRadera
  2. Tack Hans! Roligt att du har spridit ryktet om 52 adventures vidare, hoppas att många av dem du talat om det för har fått en kick till egna äventyr!
    Tips på havsnära vandring har jag massor, men om jag ska fatta mig kort så blir svaret såhär (och nu förutsätter jag att du är Stockholmsbaserad):
    Om det handlar om en dag och du inte vill åka båt ut i skärgården skulle jag rekommendera naturreservatet Bogesund innan Vaxholm. Många fina vandringar som ofta går längs havskanten. Om du däremot vill ta båten ut över en helg, skulle jag satsa på Grinda. Hyfsat stor ö med värdshus att lyxövernatta på och smarra gott käk. Ut och njut! Lycka till!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.