fredag 20 januari 2012

Vad gör du i helgen?

Nu har jag ju delat med mig av mina helgäventyr i ett HELT ÅR! Så nu vill jag höra vad du ska hitta på i helgen? Maila mig på info@52adventures.se eller kommentera detta inlägg! Spännande att få höra era helgäventyrsplaner!

2 kommentarer:

  1. Jag tar hunden och bössan och beger mig till skogs, precis som jag gör varje helg från oktober till februari. När jag kommer hem planerar jag mitt sommaräventyr. Inspirerad av dig tänkte jag byta ut hemmamarkerna mot Sörmlandsleden en vecka eller så i sommar! Mitt stora problem just nu är vad sjutton jag ska ta med mig att äta... Det får inte vara för tungt att bära, men jag blir säkert hungrig som en varg!

    SvaraRadera
  2. Det låter superhärligt Åsa! Sörmlandsleden blir kanonbra att vandra på och angående mat så finns det helt okej torrmatspåsar nu som inte väger allt för mycket. Men annars brukar jag ha med tortellini, blir supergott med grillad halloumi till och väger inte jättemycket! Lycka till med alla dina äventyr! :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.