fredag 13 januari 2012

Årets vänligaste äventyr

Denna otursfredag har det blivit dags att lista årets vänligaste äventyr, alltså det äventyr där jag har blivit omhändertagen som en drottning. Mottagen med öppna armar och inte behövt lyfta ett finger för att må så oförskämt bra som jag gjorde.

Hos Anna & Simon trivs man! 

1. Hos Chateaux Anna & Simon i Åre. Det går inte att bli mer omhuldad och ompysslad än hos Anna och Simon i Åre. Det finns inga gränser för gästvänligheten här. Allt man kan önska sig är redan framdukat och klart när man anländer. Sängen är bäddad och små söta handdukar framlagda på sängen. Maten är suberb. Och skulle man behöva låna någon slags utrustning så kan man ge sig den på att det finns i garaget! Ett stort tack vill jag rikta till Anna och Simon som alltid gör Åre-besöken till något extra.

2. Lyxsegling med Carin & Ray & Lowe & Martina & Björn. Det här var samma lyxstandard som i punkt 1 på den här listan, fast till sjöss! Maten var värd tre stjärnor i Guide Michelin, i båten fanns det värme (!) och sällskapet var av yppersta klass. En djup bugning vill jag rikta till kockarna på skutan och till ägarna av skeppet att jag fick följa med på denna underbara seglingshelg.

3. Underhållning på Västkusten. Ett bröllop i Åre genererade nya bekantskaper som bjöd in till äventyrshelg på Västkusten. Så fantastiskt härligt att få lära känna Katrin, Jesper, Nadine och Celine. En underhållande familj där alla är lika välkomna. Till och med äventyrshunden hade fått en plats dukad till sig vid matbordet! Inte heller denna helg behövde jag svälta, utan serverades mat som fortfarande smakar gott i gommen när jag tänker på det. Tack familjen Andersson/Svensson för en oförglömlig helg!

4. Den årliga festen. Sommarens höjdpunkt då många av våra vänner träffas och som i år fick ett äventyrligt inslag i form av fallskärmshoppning. Här kanske det mest var jag som pysslade om gästerna men de pysslade om mig tillbaka genom att bjuda på sig själva och skratten var många över nejden i den sena kvällen. Tack alla kära vänner för att ni kom!

5. Kompetensutveckling med hunden. Den här helgen var det mest äventyrshunden som blev omhuldad och duttifnuttad med. Men hos Hundreda  blir man alltid drottninglikt behandlad, vare sig man är hund eller människa. Jag vill rikta ett speciellt tack till Emma och Camilla för att ni alltid guidar mig med varm hand i hund-djungeln!

PS. Hos Ana och Johan i Öregrund blir man också väldigt väl mottagen, vill även tacka dem för en underbar helg med bågskytte i oktober!

3 kommentarer:

 1. Ja, hos Anna och Simon trivs man, det kan jag intyga. :) Och ang. vildmarksmässan så tror jag inte att jag fixar det, bröllopet jag ska på är så äventyrligt att det är förlagt till fjällen och över flera dagar. Men jag fortsätter följa bloggen med stort intresse. :)

  SvaraRadera
 2. Hej Gika!
  Tack för fina betyg, besökare som du o c/o är alltid välkomna och det är så kul att ni vill hälsa på då och då!
  "Chatauexet" väntar på nästa visit från er!
  Kram från Anna o Simon

  SvaraRadera
 3. Du är värd alla världens finaste betyg kära Anna! :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.