torsdag 19 januari 2012

Glömde en grej....

.... i min årskrönika. För det är faktiskt så att under mitt äventyrsår så har jag faktiskt fått äran att träffa Sofia. Eller ja, jag nästan cyklade över henne när hon var ute och promenerade sina hundar och jag forsade fram på mountainbiken på Roslagsleden. Vi pratade i kanske max tio minuter just då, men det kändes bara klockrent, en soulmate! Som tur var hörde hon av sig till mig via bloggen sen och nu snackar vi inte bara skit ihop, vi även klättrar och försöker förhindra att våra hundar ska tjuvpara sig. Eventuellt kommer vi ta oss i kragen och starta i Aim challenge i Lindvallen i sommar, men först ska jag bli lika duktig på att träna som hon! Annars kommer jag aldrig orka med i hennes tempo....:)

2 kommentarer:

  1. Inte eventuellt min vän. Vi SKA! Men jag håller med om att du kan få svårt att hänga med i mitt tempo. Jag är GRYM på att sitta och fika. Tur att vi är i samma lag, för i fika är jag svårslagen! ;)

    SvaraRadera
  2. Okej, så det är fika-musklerna jag ska träna mest alltså?
    Finfint, då ligger jag inte så långt efter i träningen trots allt....;)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.