söndag 15 januari 2012

Vad tycker du har varit bäst?

Nu har jag listat en herrans massa äventyr under året, vad jag tyckt var bäst, mest magiskt, skönast, enklast.....
Nu skulle det vara kul att höra vad du som bloggläsare har tyckt varit bäst? Eller roligast att läsa om? Eller mest spännande? Eller dumdristigast? Eller tråkigast?

Skriv gärna en kommentar till det här inlägget och berätta för mig vad du har uppskattat mest under året. Eller maila mig på info@52adventures.se. Skriv gärna varför du gillade just det äventyret bäst också! Det skulle vara jättekul att få höra vad ni tycker om äventyrsåret! Ser fram emot att få höra din åsikt! :)

4 kommentarer:

 1. Inlägget om Vasaloppet var riktigt bra skrivet! Det kändes verkligen som om man var där själv.

  Gillade även inlägget om Arholma, det var ett fint avslut på året!

  SvaraRadera
 2. Vasaloppet! Jag älskar det i lägget! Så mycket ångest och smärta innan det lyckliga slutet när du når målet och faktiskt har klarat utmaningen. Det är otroligt peppande! Man ska aldrig ge upp!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Håller med föregående talare angående Vasaloppet, helt fantastisk skildring, jag skrattade och kände smärta om vartannat. Jag har själv åkt Vasaloppet/Öppet spår några gånger, men min upplevelse av det hela är inte i närheten av din ;)
  Genom din återgivelse tycker jag ännu mer att de riktiga vinnarna i Vasaloppet är de som håller på längst.

  SvaraRadera
 4. Hahaha, det verkar som om mitt smärtsammaste äventyr har varit roligast för er bloggläsare att läsa om! Kul! Så kan det gå! :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.