tisdag 10 januari 2012

Vildmarksmässan även i år!

Nu är det klart! 52 adventures föreläser på Vildmarksmässan även i år! 8-11 mars på Stockholmsmässan, missa inte det! Kom dit och lyssna om du vill höra "the full story" om äventyrsåret 2011! Jag kommer även ha en monter även i år, så vill ni komma förbi och snacka lite friluftsliv så är ni mer än välkomna!


6 kommentarer:

 1. Grattis! Det hade varit roligt att vara där och lyssna. Jag får dock göra mitt bästa med att äventyra i NZ!

  SvaraRadera
 2. Åh, typiskt att jag är på ett bröllop den helgen. Ramlade in på din blogg av en händelse, via en kompis på facebook som jag såg gillade 52adventures, och som jag sträckläst sen dess... Så imponerad av ditt äventyrsår. Hoppas att detta kan ge mig min egen välbehövliga spark i baken att komma ut lite mer.... tack för all inspiration.

  SvaraRadera
 3. Hej Katarina, vad kul att du hittade hit! Vad extra roligt att höra att du sträckläste och att det gett dig massor av inspiration! Det är klart att du kommer ta dig ut och äventyra, det är "bara" att bestämma sig! ;) Lycka till! PS. Mässan börjar redan på torsdag, du kanske hinner! :)

  SvaraRadera
 4. Tjena Gunnika!!
  Jag har lagt in komp ledigt och Ana byter ledig dag. Vi ses den 8/3 på mässan!
  Kör nog min första 12/12:a nästa helg . dvs en feg variant med en övernattning utomhus varje månad. Alltid något.
  / Team Jägarsnus

  SvaraRadera
 5. WOW! 12/12! Härligt projekt! Var blir första 12:an då?
  Kul att ni kommer förbi på mässan, ses där! :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.