söndag 29 januari 2012

Storslam på Stockholm Skydive Filmfestival!

Jorå så att, IT-teknikern (pojkvännen) och numera även den store filmregissören har kammat hem storslam på Stockholm Skydive Filmfestival. Här hemma står nu en stor och vacker Oscar-statyett för bästa film och glänser. Två något mindre men ändock lika glänsande statyetter för hedrande andraplatser i Bästa foto och Bästa Humor lyckades filmregissören också släpa med sig hem. Kollar man riktigt noga i filmen nedan kan det hända att man får en skymt av både äventyrerskan och äventyrshunden..!Förväntningarna är nu skyhöga på 52 adventures kommande film..... :)

5 kommentarer:

 1. Coolt! Var det Lysebottn som du figurerade i? Jag har varit där en gång med min mamma, vi bilade en del när jag var i tonåren. Det var då vi gick till prekestolen också.
  Läskigt när de kastar sig ut så där...

  Väntar spänt på din äventyrsfilm!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Japp, Lysebotn är rätt gissat! Preikestolen och Kjerag (som det heter där de hoppar ifrån) ligger båda i Lysebotn, en mycket vacker fjord som jag gärna åker tillbaka till och vandrar mera! Jag kan meddela att det var ännu läskigare att se dem hoppa live! Men ändå en häftig upplevelse. Jag väntar också med spänning på min film! :)

  SvaraRadera
 3. Grattos Tomas, fast du kan ju veta om att vi tycker det är är fullständigt galet. Det finns faktiskt saker man kan göra som är mindre farliga....

  SvaraRadera
 4. Jag kan hålla med dig Katrin, men Tomas hävdar att det är fullkomligt säkert!??!!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.