torsdag 12 januari 2012

Årets skönaste äventyr

Ha, trodde ni att ni skulle slippa listorna idag?! Icke, jag har laddat upp för ytterligare en. Håll i er, för nu kommer årets skönaste äventyr! Det vill säga de äventyr där stressen har varit fullständigt obefintlig. Jag skulle inte ta mig i mål i någon tävling, inte prestera något särskilt, inte vara på en speciell plats vid någon speciell tidpunkt. Jag bara tog dagen och äventyret som det kom." Carpe diem" i sin fulländade form liksom.

Ingen stress här inte...

1. Kajak på Långhundraleden. Ingen stress och ingen press alls. En kanonfin helg då jag paddlade så långt jag kom innan den stängda slussen satte stopp för vidare färd. Fantastisk solnedgång och lika fantastisk soluppgång i Långhundraledens mysigaste tältcamp.

2. Skärgårdsvandring på Öja. Lillasyster och jag var lika trötta båda två, vilket resulterade i att precis allt någon sa eller gjorde var hysteriskt roligt! En skön helg med mycket skratt, en hel del blåst, massor av skitsnack och lite vandring också.

3. Historisk vandring med Arn.  Det här äventyret var nog det mest oplanerade på hela året. Jag bara åkte till Västergötland, läste på lite turistskyltar, hittade en vandringsstig och följde spåret av Arn genom bygden. Hur skönt som helst. Jag gjorde precis det som föll mig in. 

4. Vandring i Kolmården. De flesta tänker djurpark om man säger Kolmården, men det finns så mycket mer att se här, kanonskön vandring i stora lugna skogar till exempel.

5. Bågskytte i Öregrund. Tempot var inte så högt, men det gjorde ingenting, det fanns tid att umgås och prova på något jag inte provat förut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.