lördag 28 januari 2012

Några saker bara...

1. Jag går på pencillinkur på grund av massiv tandvärk. Så går det om man inte äventyrar på en månad, kroppen protesterar och svarar upp med att bli dunderförkyld och lägger till tandköttsinflammation på det också. Lika bra att börja äventyra igen, det här håller ju inte.

2. Det finns för tillfället inte en enda flyttkartong att packa upp i det nya boendet. OBS, det betyder inte att allt är uppackat, men just för tillfället finns inga kartonger just HÄR i lägenheten att packa upp. Framsteg med andra ord.

3. Jag hittade min gamla choklad-termos i en ryggsäck som legat underst i bråten i morse. Den luktade inte hallon kan jag meddela. Räknade lite snabbt ut att den förmodligen har legat där sedan äventyret på Arholma, det vill säga sista december... Frääääscht!

4. Jag älskar min tvättmaskin och min torktumlare, hur har jag kunnat leva utan egna i så många år?

5. Jag har hittat kartan över Roslagsleden i en annan hög med bråte, så nu kan jag sammanfatta vilka naturreservat jag besökt under förra året. Men det bloggas det om imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.